Prijzen

Verhuur per week

Huren per week loopt van vrijdag t/m vrijdag. De aankomsttijd is vanaf 16.00 en de vertrektijd is tot 10.00. Heeft u afwijkende aankomst of vertrektijden, of wilt u op een andere dag aankomen of vertrekken?

Neem dan contact met ons op, in overleg is veel mogelijk.

Verhuur midweek

Huren voor een midweek is van maandag t/m vrijdag. De aankomsttijd is vanaf 16.00 en de vertrektijd is tot 10.00. Heeft u afwijkende aankomst of vertrektijden, of wilt u op een andere dag aankomen of vertrekken?

Neem dan contact met ons op en in overleg is veel mogelijk.

Verhuur weekend

Huren voor een weekend is van vrijdag t/m maandag. De aankomsttijd is vanaf 16.00 en de vertrektijd is tot 10.00. Heeft u afwijkende aankomst of vertrektijden, of wilt u op een andere dag aankomen of vertrekken?

Neem dan contact met ons op en in overleg is veel mogelijk.

Lange termijn verhuur

Wilt u onze vakantiewoning huren voor langere termijn omdat u overbrugging zoekt, in alle rust uw boek wilt schrijven of om welke reden dan ook.

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle hieronder genoemde prijzen zijn inclusief bed- en keukenlinnen en draadloos internet (Wifi). Wij berekenen geen administratie- en/of reserveringskosten. De kosten voor de verplichte eindschoonmaak van de vakantiewoning zijn € 45,00.

Reserveren

U kunt reserveren door naar de pagina reserveren te gaan of u kunt ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. Heeft u gereserveerd dan vragen wij u een aanbetaling te doen van € 100,00. Met deze aanbetaling is uw reservering ingeboekt en de tijdsperiode voor u vastgelegd. De annuleringsvoorwaarden vindt u hier

Wilt u de vakantiewoning voor langere tijd huren bel of mail ons dan voor de voorwaarden.

Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Voor de prijsberekening van onze vakantiewoning kennen wij een tweetal periodes -> hoogseizoen en alles wat daarbuiten valt.

Voor 2020 zijn de hoogseizoen perioden als volgt:

2020 Voorjaarsvakantie 14 februari tot 2 maart
  Pasen & Meivakantie's 10 april tot 8 juni
  Zomervakantie 3 juli tot 31 augustus
  Herfstvakantie 9 oktober tot 26 oktober
  Kerstvakantie 18 december tot 4 januari
     

 

Vakantiewoning Hoogseizoen Overige perioden
Week € 595,00 € 490,00
Midweek € 340,00 € 280,00
Weekend € 306,00 € 252,00

 

De hier genoemde huurprijzen zijn exclusief de kosten voor de verplichte eindschoonmaak à € 45,00 en inclusief het bed- en keukenlinnen. Kijkt u anders ook nog op de pagina vakantiewoning voor de uitgebreide beschrijving.

Afwijkende periodes zijn mogelijk bij lastminute reserveringen (max. 5 dagen voorafgaand aan aankomstdag).

Lastminute korting:

Wilt u een periode boeken waarbij tussen de datum van uw boeking en de aankomstdag maximaal 5 dagen zitten dan bieden wij u 10% last-minute korting. Bel (0314 642220) of mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) voor de mogelijkheden. De lastminute korting geldt alleen voor de normale boekingsperioden (week, midweek of weekend zoals hierboven aangegeven).